söndag, juli 22, 2007

Nu drar jag mig undan för att fördjupa mitt forskande
Då drar jag till den hemliga ön i några dagar. Eftersom det är så dåligt väder blir det nog mycket skrivande på uppsatsen och det är bra. Dock hinns det nog även med umgänge, grillning o lite annat också! Nu ska salsatrött kvinna gå o vila fötterna. Det blev några riktigt bra salsaturer idag med en man som verkligen kunde sin sak!

7 kommentarer:

Shadow sa...

Vilken av öarna på bilden? Den till vänster eller den till höger, eller den strax bakom den till höger, eller den lite längre ut till vänster bakom den lite större ön, eller...?

Lo sa...

den lite större ön några mil bakom det röda huset.. eller nåt... :)har du varit där?

Tant Grön sa...

Gud så nice!! Läs gärna igenom Kilroybrevet också om du hinner ;o) kram!

Shadow sa...

Jo jag tycker mig känna igen ön. Liknar den som ligger utanför Orust, eller var det Tjörn, eller nå’t...
Ha det gött hörru!

Lilith sa...

Halla du! Vad glad jag blir nar jag laser att du varit ute och dansat salsa! Vem var den duktiga mannen?? Nu borjade jag plotsligt sakna salsan valdigt mycket! Ma gott!

Anonym sa...

Varför brukar man egentligen säga att man "drar sig undan" när man ska ut på landet? Är landet undan? Och drar sig undan från vaddå kan man fråga sig?
/Neo

Lo sa...

Shadow: Instön var det :)dina domäner om jag minns rätt?

Hanna: Jag har inte fått brevet!

Lilith: Mannen hette Said tror jag, otroligt manlig på dansgolvet men inte utanför, inte min typ tyvärr... men han var lyhörd, pedagogisk och en Lo-beundrare om jag inte misstog mig ;) och kunde dessutom massa olika stilar som han snyggt höll isär!

Neo: Men det var att dra sig undan i detta fallet, från folk och stimmig miljö :)